DİB Personeli Boğazkentte PDF Yazdır E-posta
Sunday, 22 November 2015

DİYANET PERSONELİ BOĞAZKENT’TE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİNDE

Diyanet İşleri Başkanlığı Serik Boğazkent Port Nature Hotel’de 2016 Yılı Mart ayı sonuna kadar personelini eğitime alacak.

22 Kasım 2015 Pazar günü saat 10.00’da açılışı yapılan Hizmet İçi Eğitim Semineri, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Dairesi tarafından yapılacak. Açılışa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Kadir Dinç, İl Müftüsü Osman Artan, Kaymakam Dr. Rıfat Altan, İl  Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar, Serik Müftü Vekili Mustafa Güner ve H. Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü M. Kemal Önder katıldı.

Ev sahipliğini İl Müftüsü Osman Artan’ın yaptığı seminerde Daire Başkanı Kadir Dinç 5 gün sürecek seminer programı hakkında bilgi verdi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz açılış konuşmasını yaptı.

Birinci grup seminer 22-26 Kasım tarihleri arasında yapılacak olup ülke çapında 720 din görevlisi katılacak. İkinci Grup ise 8-12 Aralık tarihleri arası seminere alınacak.

Son Güncelleme ( Sunday, 22 November 2015 )