İlçe Müftümüze Veda Yemeği PDF Yazdır E-posta
Sunday, 22 November 2015

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA YEMEĞİ

İlçe Müftümüz Yrd. Doç Dr. Abdulkadir Karakuş İçin Boğazkent Port Natura Otel’de 21 Kasım Cumartesi günü veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Siirt Ünüversitesi İlahiyat Fakültesine Öğretim Üyeliği Görevine atanan Yrd. Doç Dr. Abdulkadir Karakuş ve Eşi, Garnizon Komutanı J. Yüzbaşı Mehmet Ece, Daire Müdürleri, Serik Müftü Vekili Mustafa Güner, Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyim, Kuran Kursu Öğreticileri ve Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti katıldı.

Daire amirleri adına İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, İlçe müftüleri adına Alanya Müftüsü Mustafa Topal, müftülüğümüz personeli adına Müftü Vekili Mustafa Güner birer konuşma yaptılar. İlçe Müftülüğü görevini devreden ve Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesine Öğretim Üyeliği Görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Karakuş davetlilere hitap ettiği konuşmada; “Bundan sonraki görevime Siirt Üniversitesi ilahiyet Fakütesinde devam edeceğim. Serik’te üç yıllık  yaptığım görev esnasında güzel dostluklar edindim. Bugün sevinçliyim, çünkü benden sonra yaptığımız hizmetlerin çıtasını daha da yükseltecek birinin bu hizmete kaldığımız yerden devam edecek, hüzünlüyüm çünkü kalıcı dostlar edindiğim Serik’ten ayrılıyor olmak. Ama yine de bir ayağımız burada olacak; iki evladım Antalya ve Serik’teki görevlerine devam edecek. Allah hepinizden razı olsun, haklarınızı helal edin” dedi.

Müftü Karakuş’a Garnizon İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Mehmet Ece tarafından yaptığı hizmetler ve katkılarından dolayı Serik Müftülüğü Personeli adına plaket takdim edildi.

Program sonunda otel bahçesinde toplu fotoğraf çekiminin ardından Yrd. Doç Dr. Abdulkadir karakuş yemeğe katılanlarla vedalaştı.