Veda Yemeği PDF Yazdır E-posta
Thursday, 19 November 2015

DİYANET-SEN’DEN MÜFTÜ KARAKUŞ’A VEDA YEMEĞİ

Serik İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş’un Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeliğine atanması münasebetiyle Serik Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından Boğazkent Deniz Yıldızı Belediye Tesislerinde Veda Yemeği verildi.

17 Kasım Salı günü akşam verilen yemeğe Kaymakam Dr. Rıfat Altan, İl Müftüsü Osman Artan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik ve Spor Müdürü Mevlüt Özen, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın, Aksu, Manavgat ve Alanya Müftüleri, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Serik Müftü Vekili Mustafa Güner, Serik Diyanet-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda imam-hatip ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yemekte sırasıyla, Müftü Vekili Mustafa Güner, İlçe Müftüleri adına Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftüsü Osman Artan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Kaymakam Dr. Rıfat Altan birer teşekkür konuşması yaptılar ve Müftü Dr. Abdulkadir Karakuş’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, yeni göreve atanmasından dolayı tebrik ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Yemekten sonra, Müftülüğe yaptığı hayırlı hizmetlerden dolayı Müftü Karakuş’a ve katkılarından dolayı da Belediye Başkanı Çalık’a Diyanet-Sen Serik Temsilciliği tarafından hazırlatılan plaketler takdim edildi.

Plaketini alan Müftü Karakuş programın sonunda yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığındaki 33 yıl, 9 aylık görevime burada bir noktalı virgül koyuyorum. Bundan sonra da İlahiyat Fakültesinde öğretim üyeliği yapıp yine mihrap, minber ve vaaz hizmetlerine devam edeceğim. Serik ve halkını çok sevdim, o yüzden bu bir veda değil, Serik halkının sevgisini kalbime yükledim.”

Müftü Karakuş, programın sonunda helallik diledi.