Gençlik Koordinatörlüğü PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 18 November 2015

DİN GÖREVLİLERİNE GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ TANITILDI

Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Kepez Müftülüğü Uzman Vaizi M. Fatih Tunç, Genel Sekreter İbrahim Gülistan Doğru ve İl Murakıbı Nurettin Uğurlu, Serik İlçe Müftülüğü Kasım Ayı Mutat toplantısına katılarak Gençlik Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Genel Sekreteri İbrahim Gülistan Doğru açılış konuşma yaptı. Gençlik Koordinatörü Uzman Vaiz M. Fatih Tunç Gençlik Koordinatörlüğü ve faaliyetleri hakkında şunları söyledi: “İlimizde Gençlik Koordinatörlüğü 11.11.2014 yılında Valiliğimiz onayı ve İl Müftümüz Sayın Osman Artan’ın himayesinde her ilçeden bir temsilcinin bir araya gelmesiyle oluştu. Gençlik Koordinatörlüğümüzün amacı gençlerimizin İslami bilgilerini artırmak, aile desteklerinin artmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerimize uygun sosyalleşmelerine imkân oluşturmak, gençlerimizin öz kimliklerine sahip çıkmalarını sağlamaktır. Hedefimiz ise; gençlerimizi camilerimizle ve din görevlilerimizle buluşturacak projeler üretmek, bu sayede doğru din eğitimi almış, ahlaklı, kendisine, ailesine dinine, vatanına, milletine faydalı bir gençlik oluşmasına katkı sağlamaktır. Bu konuda gönüllü bütün arkadaşların desteğini bekliyorum” dedi.

Daha sonraMüftü Vekili MustafaGüner’inde katılımıyla ilçemiz gurup koordinatörleri ve M. Fatih Tunç, Genel Sekreter İbrahim Gülistan Doğru, İl Murakıbı Nurettin Uğurlu müftülük kütüphanesinde genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Yapılan toplantıların sonunda Müftü Vekili Mustafa Güner, katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında; “ İnancı ve ideali uğrunda fedakârlık yapacak, arşın gölgesindeki ve Allah’a ibadetle büyüyen gençliğin yetişmesinin önemli olduğunu, bu konudaherkesin yapabilecek bir şeyleri olduğunu ve bu gençliğin yetişmesi için çalışanlara Allah’tan güç kuvvet vermesini temenni ettiğini” ifade etti.

Son Güncelleme ( Wednesday, 18 November 2015 )