Kan Ver Can Bul PDF Yazdır E-posta
Monday, 19 October 2015

KAN VER CAN BUL

İlçe Müftülüğümüz, Kızılay işbirliği ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasının son etkinliği olarak “Kan Ver Can Bul” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kızılay’a ait gezici araç Müftülüğümüz bahçesinde kan bağışlarını kabul etti. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, müftülük personeli, din görevlileri, Eğitim Bir-Sen mensubu öğretmenler ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Kan Bağışı Kampanyası ile alakalı şunları söyledi: “Kan, laboratuvar ortamında elde edilemeyen, Allah’ın insanlığa lütfettiği en önemli nimetlerden bir tanesidir. Kan hayattır. Bu vesileyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftasında, bir hastanın derdine derman olmak fikrinden yola çıkıp Kızılay’la işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyaya ilgi gösteren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Verdikleri kanın hem kendileri için hem de o kanı kullanacak hastalar için şifa olmasını diliyorum” dedi.