Sabah Namazıyla Diriliş PDF Yazdır E-posta
Friday, 16 October 2015

İLÇEMİZ MIZRAK CAMİİNDE SABAH NAMAZIYLA DİRİLİŞ PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlçemiz Mızrak Camiinde 16 Ekim Cuma günü Sabah Namazıyla Diriliş Programı düzenlendi.

Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Din Görevlileri, Okul Müdürleri ve öğretmenleri,  Esnaf Odası Başkanları, Sivil Toplum KuruluşlarınınTemsilcileri, çoğunluğu gençlerden oluşan mahalle halkı ve kadınlar katıldı.

Sabah namazlarının hatimle kılındığı Mızrak Camiinde hatmin tamamlanması Camiler ve Din Görevlileri Haftasına denk getirilmek suretiyle düzenlenen program, Sabah namazından önce Yasin-i Şerif okunmasıyla başladı. Cami İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar’ın sabah namazını kıldırmasının ardından, emekli İmam-Hatip İsmail Erkek tarafından tesbihat ve zikr-i şerif okundu. Cami Müezzin-Kayyımı Ahmet Şen ve diğer hocaların okuduğu aşr-ı şeriflerden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya cemaat aminleriyle iştirak ettiler.

Büyük bir coşkuyla tebrikleşmelerden sonra, cami önünde tüm cemaate çorba ve çay ikramı yapıldı.