Namaz ve Cami PDF Yazdır E-posta
Thursday, 15 October 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN CAMİ VE NAMAZ EKSENLİ HAYAT

İlçe Müftülüğümüz Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 14 Ekim Çarşamba Akşamı Serik İmam-Hatip Ortaokulu salonunda “Cami ve namaz Eksenli Hayat” konulu konferans düzenledi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un evsahipliğinde Doç. Dr. Mustafa Özcan ‘ın konuşmacı olarak katıldığı programa Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Temsilcisi Ramazan Etli, Milletvekili adayı İzzet Yılmaz, Okul Müdürleri, öğretmenler, din görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sunumunu Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in yaptığı programda Belek Mahallesi Mecekler Camii İmam-Hatibi Muhammet Necati Kaban Kur’anı Kerim okudu. Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı tanıtım filmi ve sinevizyon izlendi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açılış konuşmasında, bu birlikteliğimizin, bizlerin namazın bütün bereketlerine nail olacağımız kazanımlarla donanmamıza vesile olmasını diliyorum diyerek misafirleri selamladı.

Konuşmacı Doç. Dr. Mustafa Özcan hayatın içinden anekdotlarla ibadetin önemini, Namazın bereketini, Caminin hayatımızdaki yerini çarpıcı bir biçimde ifade etti.

Program plaket takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme ( Friday, 16 October 2015 )