Camiler ve Din Görevlileri PDF Yazdır E-posta
Monday, 12 October 2015

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMIYLA BAŞLADI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Müftülük Toplantı Salonunda yapılan Açılış programıyla başladı.

12 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen program, Kaymakam Dr. Rifat Altan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın ve Bünyamin Okutan, Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Sunumunu Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in yaptığı programda Yukarıkocayatak Camii İmam-Hatibi Nevzat Şen Kur’an-ı Kerim okudu. Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı sinevizyonun izlenmesinin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Açılış Konuşması yaptı ve haftanın bereketler getirmesi temennisiyle katılanlara teşekkür ederek hafta boyu yapılacak etkinliklere tüm katılımcıları bir kez daha davet etti. Emekli Din görevlileri adına İsmail Erkek ve Din Görevlileri adına da Süleyman Ağa Kur’an Kursu Öğreticisi Hülya Bulut konuşma yaptılar.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş etkinliklerimize sağladığı katkılar dolayısıyla günün anısına, Kaymakam Dr. Rifat Altan’a bir plaket sundu. İlçe Kaymakamı Dr. Rifat Altan ise, Serik Müftülüğünden emekli olan İsmail Erkek ve Ali Şimşek’e plaketlerini verdi. Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece de cami hizmetlerine katkı sağlayan hayırseverlere plaketlerini takdim etti.

Program sonunda misafirlere müftülük bahçesinde pasta ve meyve suyu ikram edildi. Tüm katılımcılara namaz konulu ayet ve hadis kartelaları dağıtıldı.

Son Güncelleme ( Monday, 12 October 2015 )