Koordinatörler Çalıştayı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 07 October 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ BÖLGE KOORDİNATÖRLERİ ÇALIŞTAYI

12 Ekimden itibaren kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenecek olan programlara son şeklinin verildiği bir çalıştay gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenecek olan programların görüşüldüğü ve programlara son şeklinin verildiği toplantı Müftülük Kütüphanesinde 7 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında, Bölge Koordinatörü Din Görevlilerinin katılımıyla yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası içinde haftanın ilk günü yapılacak olan Açılış Programı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Teması olan Cami ve Namaz konusunun işlendiği halka yönelik bir salon programı, Sabah Namazında hatim, zikir ve dua buluşması ve kan bağışı kampanyası yapılmasıyla ilgili programlara son şekli verilerek, bölgeler arasında iş bölümü yapıldı.