Gençlik Çalıştayı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 16 September 2015

GENÇLİK HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Kulübü Bölge Koordinatörleri İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında 16 Eylül Çarşamba günü Müftülük Kütüphanesine toplandı.

İlçe Müftülüğümüz gençlerle irtibatı geliştirmek, gençlerin cami ile iletişimini sağlamak ve gençlik hizmetlerini koordine etmek maksadıyla bir çalıştay düzenledi. Bölge Gençlik Koordinatörlerinin katıldığı çalıştay, Müftülük Kütüphanesinde yapılarak gündemdeki konuları görüştü.

Geçen ay içerisinde ilçe koordinatörü Ahmet Akkaya’nın Elmalı’da katıldığı toplantıda alınan kararlar değerlendirildi. İlçemiz Gençlik Hizmetlerini organize edecek bir mekânda Gençlik Merkezinin açılması, Tüm cami görevlilerinin gençlerle irtibatını güçlendirmek adına kış sezonunda hafta sonu Kur’an Kurslarının yaygınlaştırılması, camiler arası spor müsabakalarının koordine edilmesi ve gençlik gezileri tertip edilmesi ana konuları etrafında istişarelerde bulundu.

Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 16 September 2015 )