Bilgide Yarıştılar PDF Yazdır E-posta
Friday, 28 August 2015

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİDE YARIŞTI

İlçemizde Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında düzenlenen Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen Ödül Töreni, 27 Ağustos Perşembe günü Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı.

Program İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un ev sahipliğinde, Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Diyanet Vakfı Serik Şubesi Mütevelli Heyeti üyeleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri katıldı.

Sunumunu Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in yaptığı programda açılış Kur’an-ı Kerimini Yaz Kur’an Kursları arasında yapılan yarışmada erkekler arasında birinci olan Yeşilbahçe Camiinden İzzet Görkem Köse okudu. Okunan Ayetlerin Mealini ise, yarışmada kızlar arasında birinci olan Süleymanağa Kuran Kursundan Saliha Erman sundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptıkları konuşmada; “Kuran, insanı ve insanlığı diri tutan hayat veren en önemli gıdadır. Bu gıdanın küçük yaşlarda alınması, tadılması bedenimizin ihtiyacı için aldığımız gıdalar kadar önemli ve lüzumlu bir ihtiyaçtır. Yaz Kur’an Kurslarımız bu ihtiyacı karşılamada önemli bir yere sahiptir” dedi.

Yaz Kuran Kurslarının sonunda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program sonunda katılımcılara müftülük bahçesinde ikramda bulunuldu.