Mezuniyet Belgelerini Aldılar PDF Yazdır E-posta
Thursday, 20 August 2015

İLÇEMİZ HACI VELİ CAMİİ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

İlçemiz Hacı Veli Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Mezuniyet Sevincini hep bir araya gelerek yaşadılar. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un elinden belgelerini alarak büyük sevinç yaşadılar.

İlçemiz Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş ve Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Karataş’ın ev sahipliğinde 20 Ağustos 2015 Perşembe günü Hacı Veli camiinde düzenlenen program, Velilerinde iştirakiyle büyük bir anlam kazandı.

Program öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve mealini okumalarıyla başladı. Hadislerden ve ayetlerden demetlerin sunulduğu, ilahi ve şiirlerin okunduğu programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da bir konuşma yaptı.

Daha sonra öğrenciler belgelerini İlçe Müftümüzün elinden alarak sevinçlerini birbirleriyle paylaştılar. Program ikram bölümüyle sona erdi.

Aynı gün halı sahada bir araya gelen öğrenciler futbol oynayarak gönüllerince eğlendiler.