Belekte Öğrenciler Yarıştı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 20 August 2015

BELEK’TE YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI

2015 yılı Yaz Kur’an Kurslarının bitim haftasında Belek Camii’nde, Belek Cami ve Belek Kız Kur’an Kursu ortaklaşa yarışma programı düzenledi. Dereceye girenler ödüllendirildi.

Kurs başlangıcında öğrencilere “40 Ayette Birlikte Yaşama Ahlakı”  konulu kartelalar dağıtıldı ve öğrencilerden ayetleri ezberlemeleri istendi. 20 Ağustos Perşembe günü Belek Camii’nde yapılan programda ayetleri ezberleyen öğrenciler ödüllendirildi.

Programda selamlama konuşması yapan Belek Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut KarakuşYaz Kursuna devam eden öğrencilerinin neredeyse tamamının Kur’an okumayı öğrendiğini belirterek: “Efendimiz bir hadislerinde Kur’an okumanın faziletini belirttikten sonra, zorlanarak da olsa okumaya çalışanlara iki kat ecir olduğunu belirtiyor. Bu sene öğrencilerimizin tamamına yakını Kur’an okumayı öğrendiler, bizler onların hocaları olarak istiyoruz ki öğrencilerimizin bir yaz emek vererek öğrendikleri Kur’an’ı unutmasınlar. Sizler velileri olarak çocuklarınızı Kur’ân’ı unutmamaları adına eğitim-öğretim sezonunda hafta sonları dahi olsun gönderirseniz bizler öğretmeye gayret ederiz” dedi.

Kursa devam eden Öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudular ilahiler söylediler. Program öğrenci velileri tarafından da ilgi ve gururla takip edildi. Programda görev alan öğrencilere hediye takdiminin ardından program, yapılan ikramlarla son buldu.

Son Güncelleme ( Thursday, 20 August 2015 )