Merkez Y. K. K. Mezuniyet PDF Yazdır E-posta
Thursday, 20 August 2015

İLÇEMİZ MERKEZ YAZ KUR’AN KURSU MEZUNİYET PROGRAMI

İlçemiz Merkez Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerinin Mezuniyet sevinci, okudukları Kur’an’a ve söyledikleri ilahilere yansıdı. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak onların sevincine ortak oldu.

İlçemiz Merkez Kur’an Kursu Öğreticileri Hafisa Demirbaş ve Fatma Nur Şen’in organizesi ile Yaz Kur’an Kursunu başarıyla bitiren öğrenciler için, 20 Ağustos 2015 Perşembe günü Müftülük Toplantı Salonunda Mezuniyet Programı düzenlendi.

Öğrencilerin okudukları Kur’an ve ilahiler, ayet ve hadislerle renklenen program, velilerin de yoğun iştirakiyle bir bilgi şölenine dönüştü. Öğrencilerin okuduğu şiirler katılanların duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da programa iştirak ederek bir konuşma yaptı ve konuşmasında tüm emeği geçenleri tebrik etti ve katılanlara da teşekkür etti.