Mezuniyet Programları PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 18 August 2015

YAZ KUR’AN KURSLARIMIZIN MEZUNİYET PROGRAMLARI BAŞLADI

Selimiye Camii ve Selimiye Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencilerin mezuniyeti anısına düzenlenen mezuniyet töreni, 17 Ağustos Pazartesi akşamı Gündoğdu düğün salonunda yapıldı.

Selimiye Camii İmam-Hatibi Galip Aksay, Müezzin-Kayyım Erdal Yol, Selimiye Kur’an Kursu Öğreticileri Meral Almaz ve Raziye Er’in hazırladıkları programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Program, minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve mealini okumaları ile başladı. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptıkları konuşmalarında; çocuklarımızın yaz tatilini Kur’an öğrenerek geçirmelerinin önemli olduğunu söyledi. Kur’anı Kerim, birlik ve beraberliğimizi sağlar. Bizleri birbirimize bağlar dedi. Sinevizyon gösteriminin ardından öğrenciler Kur’an-ı Kerim, ilahi ve şiirler okudular. Yarışmalar yapıldı. Öğrenciler günün anısına pasta kesip misafirlere ikram ettiler.

Öğrencilerin topluca yaptıkları duanın ardından İlçe Müftümüzün yine öğrencilerle birlikte yapmış oldukları duaya âminler eşlik etti. Program dua ile sona erdi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 18 August 2015 )