Kur'an ve Dualarla Anıldı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 06 August 2015

ŞEHİDİMİZ KUR’AN VE DUALARLA ANILDI

2 Ağustos Pazar günü toprağa verdiğimiz şehidimiz Barış Akkabak için doğduğu mahallede anma programı düzenlendi. Programda Kur’an ziyafetinin yanında ilahi ve kasideler okundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş dua etti.

5 Ağustos Çarşamba günü, Şehit Komando Er Barış Akkabak anısına Serik Belediyesi organizesiyle Kozan mahallesi Gökveliler mevkiinde bir program düzenlendi. Programa Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve beraberindeki askeri erkânın yanında, Serik Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Ece, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, çevre Din Görevlileri, Muhtarlar, Esnaf Odası Başkan ve üyeleri, Antalya’dan ve çevre mahallelerden pek çok vatandaş katıldı.

Mahalle Camii İmam-Hatibi Emre Uslu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlayan programda, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray, Çandır Mahalle Camii İmam-Hatibi Nihat Kartal Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç ve Akçapınar Camii İmam-Hatibi Ali Çağlayan tarafından Kur’an’dan ayet ve sureler, ilahi ve kasideler okundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya hep birlikte âminlerle iştirak edildi. Serik Belediyesince tüm misafirlere yemek ikramının ardından program sona erdi.