Öğrencilerden Kadir Gecesi PDF Yazdır E-posta
Monday, 13 July 2015

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN KADİR GECESİ KUTLAMALARI

İlçemiz Yaz Kur’an Kurslarından Alaaddin ve Süleymanağa Kur’an Kursları, öğreticilerinin rehberliğinde Kadir Gecesi Kutlama Programı düzenlediler. Öğrenciler Kur’an’dan sureler okuyarak, ilahi ve şiirlerle programı süslediler.

Alaaddin Kur’an Kursunun, Kurs Öğreticileri Zehra Keskin ve Nurdan Sarı nezaretinde düzenlediği program, Alaaddin Camiinde geniş bir katılımla icra edildi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un da katılarak bir konuşma yaptığı programda, Kur’an okumayı öğrenen öğrenciler taçlandırıldı. İlçe Müftümüz de taç giydirdiği öğrencilere; bu taçlar dünyadaki tacınız, inşallah Kur’an öğrenmenizin karşılığı olarak Allah size, kıyamet gününde nurdan taçlar giydirecektirdedi.

Öğrenciler Kur’an’dan, başta Kadir Suresi olmak üzere ayet ve sureler okudular, ilahiler söyleyip, şiirler seslendirdiler. Peygamberimizden hadisler aktardılar. Büyük bir beğeniyle izlenen program dualarla sona erdi.

Süleymanağa Kur’an Kursunda ise, Kurs Öğreticisi Hülya Bulut’un rehberliğinde Süleymanağa Camiinde düzenlenen programda öğrenciler öğrendikleri bilgileri ve becerilerini misafirlere sundular. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in de katıldığı ve bir konuşma yaptığı program dualarla sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 20 July 2015 )