İyilik Sofrası Töngüşlüde PDF Yazdır E-posta
Friday, 10 July 2015

İYİLİK SOFRASI TÖNGÜŞLÜDE AÇILDI

İlçemiz Töngüşlü mahallesindeaçılan iyilik sofrasında, mahalleli bir araya geldi. Pazaryerinde düzenlenen programda Kur’an ziyafeti ve dualarla gönüller doydu. İyilik sofralarında da iftar vaktinin sevinç ve neşesiyle hep birlikte iftar edildi.

Töngüşlü Muhtarı ve Camii İmam-Hatibi Abdullah Karadağ’ın birlikte organize ettiği iftar programı, 9 Temmuz Perşembe günü, Töngüşlü Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Çevre Din Görevlileri, Çevre mahalle muhtarları ve mahalle halkı katıldı.

İftar öncesi Şube Müdürü Mustafa Güner, Sulutekke Camii İmam-Hatibi İsmail Sancar, Tekke Zeybekler Camii İmam-Hatibi Mustafa Bayar ve Töngüşlü Camii İmam-Hatibi Abdullah Karadağ’ın sunduğu Kur’an Ziyafeti ile başlayan programın sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konuşma yaptı. Konuşmasında, programa katılanlara hoş geldiniz dedikten ve emeği geçenlere de teşekkür ettikten sonra dua da etti.

Duanın akabinde okunan ezan ile hep birlikte iftar edildi.