İyilik Sofrasında Yetimler PDF Yazdır E-posta
Thursday, 09 July 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN İYİLİK SOFRASINDA YETİMLER VARDI

İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği iyilik sofrasında, yetimler ve yakınları bir araya geldi. Müftülük Bahçesinde düzenlenen programda Kur’an ve dualarla iftar edildi.

8 Temmuz Çarşamba günü Müftülük bahçesinde düzenlenen ve sunumunu Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in yaptığı programda, Hastane Camii İmam-Hatibi Mustafa Öz ve Abdurrahmanlar Mahallesi Çıtlıklı Camii İmam-Hatibi Ali Kanat iftar öncesi Kuran Ziyafeti sundular. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptıkları kısa konuşmada katılanlara hoş geldiniz dileklerini iletti. İftar vaktinde bir araya gelmenin güzelliklerinin hayatımıza mutluluk ve huzur olarak yansıması temennisinde bulundu. Ardındanduaların kabul olduğu iftar vaktinde dua yaptı ve hep birlikte duaya âminlerle eşlik edildi.

Programın sonunda iftar vaktinin girmesiyle iyilik sofralarında hep birlikte iftar yapıldı.

Son Güncelleme ( Thursday, 09 July 2015 )