Belekte İftar PDF Yazdır E-posta
Monday, 06 July 2015

İYİLİK SOFRASI BELEK’TE MAHALLEYİ İFTARDA BULUŞTURDU

İlçe Müftülüğümüzün İyilik Sofralarında mahalleyi iftarda buluşturma uygulaması devam ediyor. Belek Mecekler Camiine serilen iyilik sofralarında Belekliler Kur’an Ziyafeti ve dualar eşliğinde iftar ettiler.

İlçe Müftülüğümüz tarafından 5 Temmuz Pazar günü akşamı Belek’te Mecekler Cami Bahçesinde iftar programı düzenlendi. Belek Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut Karakuş’un sunumuyla başlayan programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, çevre Din Görevlileri ve Yaz Kursuna devam eden öğrenci ve velileriyle, mahalle halkı katıldı.

Boğazkent Seyitoğlu Camii İmam-Hatibi Nizam Andiç, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi M. Necati Kaban, Kemer İlçesi Kiriş Camii İmam-Hatibi Orhan Değirmencioğlu katılanlara Kur’an ayetlerinden birer demet sunarak vakti bereketlendirdiler. Okunan ayetlerin mealini Belek Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut Karakuş aktardı. Kur’an Ziyafetinin ardından, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya hep birlikte âminlerle eşlik edildikten sonra, hayırseverlerin ikram ettiği yemeklerle topluca iftar edildi.