Gençlik iftarı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 02 July 2015

İLÇEMİZ GENÇLERİ İYİLİK SOFRALARINDA BİR ARAYA GELDİ

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Kulübü 1 Temmuz Çarşamba günü akşamı Cumhuriyet Meydanında gençlere ve ailelerine yönelik, Kutsal Emanetler resim sergisi, Kur’an Ziyafeti ve iftar programı düzenledi.

Programa İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkan V. Yusuf Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, daire amirleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, Serik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri, gençler ve aileleri katıldı.

Kutsal Emanetler resim sergisi kurdelasının kesimi ve serginin gezilmesi ile başlayan programın sunuculuğunu, Fatih Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım yaptı. Akkuyu Camii Müezzin-Kayyımı Tevfik Nuri Kara, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi Muhammet Necati Kaban ve Tuzcuoğlu Cami İmam-Hatibi Mehmet Altınay Kuran ziyafeti sundular. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş İftar öncesi dua yaptı.

Program iftar yemeği ile sona erdi.

Son Güncelleme ( Thursday, 02 July 2015 )