İyilik Sofraları PDF Yazdır E-posta
Thursday, 25 June 2015

İLÇEMİZ MAHALLELERİNDE İYİLİK SOFRALARI KURULUYOR

İlçemiz Kozağacı Mahallesi iyilik sofralarında buluşarak, dua ve niyazlarla iftar ettiler. Kur’an ziyafetinden ve dualardan sonra topluca yapılan iftar hem maddi hem de manevi bir ziyafet oldu.

24 Haziran Çarşamba günü Kozağacı Cami İmam-Hatibi Atilla Tosun’un koordinasyonu ve hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Ece, Belediye Başkan V. Yusuf Kaya, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, Nüfus Müdürü Hatice Tümer, Çevre Din Görevlileri, mahalle halkı ve mahallede mukim olan Suriyeli sığınmacı misafirler katıldılar.

Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in sunumuyla başlayan programda Abdurrahmanlar Çıtlıklı Camii İmam-Hatibi Ali Kanat, Yukarı Kocayatak Camii İmam-Hatibi Nevzat Şen, Şatırlı Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç’den oluşan okuyucular ekibi tarafından Kur’an Ziyafeti sunuldu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı konuşma ve duanın ardından topluca iftar edildi. Akşam namazı ve Yatsı namazının ardından program sona erdi.