Gençlik Kordinatörleri PDF Yazdır E-posta
Thursday, 25 June 2015

GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ RAMAZAN İÇİN TOPLANDI

Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörleri, İlçe Müftülüğümüzün Gençlere Yönelik Ramazan Hizmetlerini düzenlemek ve koordine etmek üzere toplandı ve gençlerimizi iyilik sofralarında buluşturmaya yönelik programın detaylarını belirledi.

24 Haziran Çarşamba günü Müftülük Kütüphanesinde İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, İlçe Gençlik Koordinatörü Ahmet Akkaya ve Bölge koordinatörlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda Ramazan Ayında düzenlenecek olan Gençlik İftarı, Kutsal Emanetler Sergisi ve Kur’an Ziyafeti ile ilgili planlamaları görüştü. Yaz Kurslarında camilerimizde gençlerin yoğun olarak bulunmasının Müftülük Gençlik Kulübü için önemli bir kaynak olduğundan hareketle, Gençlik yapılanmasının kalıcı hale getirilmesi ve geliştirilmesi üzerinde görüşler ortaya kondu. Toplantı Ramazan Ayı sonrasında yeniden bir araya gelmek üzere sona erdi.

Son Güncelleme ( Friday, 26 June 2015 )