Dikmen Camii Açıldı PDF Yazdır E-posta
Friday, 12 June 2015

İLÇEMİZ DİKMEN CAMİİ DUALARLA AÇILDI

İlçemiz Dikmen mahallesinde birbuçuk yıl önce yapımına başlanan Dikmen Camii, Cuma namazı öncesi yapılan törenle ve dualarla ibadete açıldı. Yoğun bir katılımla yapılan Açılış Töreni Cuma namazının kılınmasıyla tamamlandı.

12 Haziran Cuma günü saat 11.00 de başlayan programa Antalya Milletvekili Mustafa Apaydın, Antalya İl Müftüsü Osman Artan,  İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkan Yardımcıları Bünyamin Okudan ve Mustafa Aydın, Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar, Halk Eğitim Merkez Müdürü İbrahim Şanlı, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin yönetici ve üyeleri, Muhtarlar, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in sunumuyla gerçekleştirilen program, Çakallık Kır Mahalle Camii İmam-Hatibi Bülent Şen’in Kur’an okumasıyla başladı. Mahalle gençleri adına Kasım Ay’ın okuduğu Na’t-ı Şerif’ten sonra sırasıyla, Camii İmam-Hatibi Bekir Ay, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve İl Müftümüz Osman Artan konuşma yaptılar ve konuşmalarında hem caminin yapımına destek olanlara hem de açılışa katılan misafirlere teşekkür ettiler.

Katkı sağlayanlara plaketlerin verildiği tören, ikramlarla devam etti. Caminin kurdelasının Kaymakam Erol Rüstemoğlu ve protokol yetkilileri tarafından kesilmesinin ardından Cuma namazına geçildi. İlçe Müftümüzün va’zı ve kılınan Cuma namazıyla program sona erdi.