Tanışma Yemeği PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 10 June 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN TANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ

İlçe Müftülüğümüz, Kadriye Mahallesinde yer alan Dinler Bahçesindeki Kilise cemaatiyle tanışma ve kaynaşmayı temin etmek üzere yemekli bir program tertip etti.

9 Haziran akşamı saat 19.00 da, Boğazkent Dionis Hotel’de İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve eşinin ev sahipliğinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Eşi, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve eşi, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Dinler Bahçesi Kilisesi Rahibi Ludger Paskert ve cemaati, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve eşi ile Din Görevlileri katıldılar.

Müftülük Şube Müdürü ve Müftülük Cami Rehberi Sonay Yıldırım tarafından sunulan program, Boğazkent Seyidoğlu Camii İmam-Hatibi Nizam Andiç tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Türkçe ve İngilizce mealin okunmasından sonra Rahip tarafından İncil’den bir bölüm okundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un açılış konuşmasını, Rahip Ludger’in konuşması ve Kaymakam Erol Rüstemoğlu’nun konuşması takip etti. Kaymakamımız tarafından cemaat adına Rahibe plaket verilmesinden sonra yemeğe geçildi.

Herkesin memnuniyetini ifade ettiği program sohbet ortamında devam etti. Yemeğin ardından camiye geçilerek caminin ziyaret edilmesi ve tanıtılmasıyla program sona erdi.