Kur'an Eğitiminde Metot PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 02 June 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KUR’AN ÖĞRETİMİNDE METOD KONULU SEMİNER

Din görevlileri için, yaz kursları öncesi 2 Haziran Salı günü saat 14.00 de Müftülük toplantı salonunda Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya’nın katılımıyla bir seminer düzenlendi.

Program sunuculuğunu Alaaddin Camii İmam-Hatibi Mustafa Karataş’ın yaptığı programda, Davut Kaya tertil üzere Kur’anı Kerim okuyarak programı başlattı ve Din Hizmetlerinde Verimliliğin Artırılması programı kapsamında Kur’an Öğretiminde Metod konulu seminer verdi. Seminerde, Din Hizmetini sunarken temsil edilen misyona uygun görünümün yanında donanım sahibi olmanın önemine değinerek Kur’an Öğretiminin ilkeleri üzerinde durdu.

Program soru cevap bölümünden sonra, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 02 June 2015 )