Verimliliğin Arttırılması PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 02 June 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN DİN HİZMETLERİNDE VERİMLİLİĞİN ARTTIRILMASI SEMİNERİ

İlçe Müftülüğümüz yaz kursları öncesi din görevlileri için bir dizi seminer düzenledi. Bu seminerlerden ilki 2 Haziran Salı günü saat 09.30’da Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı.

Sunuculuğunu Alaaddin Camii İmam-Hatibi Mustafa Karataş’ın yaptığı programda, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi Muhammet Necati Kaban Kur’anı Kerim okudu. Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaparak programın hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Denizli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar Din Hizmetlerinde Verimliliğin Artırılması konulu seminer verdi. Seminerde, Cami İçi Din Hizmetleri ve Cami Dışı Din Hizmetleri ile Kurumsal Aidiyet konularında doyurucu ve faydalı bir sunum gerçekleştirdi.

Program soru cevap bölümünün ardından İlçe Müftümüzün teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 02 June 2015 )