Sahur Programı PDF Yazdır E-posta
Monday, 01 June 2015

İLÇEMİZ MERKEZ CAMİİNDE SAHUR PROGRAMI

İlçemiz Merkez Camiinde Berat Kandili gününü oruçlu geçirmek isteyenlerin katıldığı sahur programı düzenlendi. Sabah namazına kadar devam eden programda, Kur’an ve zikr-i şerif okundu ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Yasin suresini anlattı.

1 Haziran Pazartesi gecesi, Merkez Camiinde sahur programı düzenlendi. Birlikte yapılan sahurun ardından Kur’an, zikir ve dua programı gerçekleştirildi. Programda, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray ve Hacıveli Camii Müezzin-Kayyımı Nejdet Yeral, Yasin suresiyle birlikte ve kısa surelerden oluşan bir Kur’an ziyafeti sundular. Mehmet Altınay’ın okuduğu zikr-i şeriften sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş dua yaptı.

Sabah Ezanının okunmasının ardından İlçe Müftümüz Yasin Suresinden bir bölümün tefsirini yaptı. Birlikte kılınan sabah namazının ardından program sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 01 June 2015 )