Son Mezuniyet Programları PDF Yazdır E-posta
Friday, 29 May 2015

KUR’AN KURSLARININ SON MEZUNİYET PROGRAMLARI

İlçemiz Eminceler ve Merkez Nur Kur’an Kursları, Kur’an Kurslarımızın son günü olan 29 Mayıs Cuma günü düzenledikleri mezuniyet programlarıyla mezuniyet programları zincirin son halkasını oluşturdular.

Eminceler Kur’an Kursu mezuniyet programına İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Mahalle İmam-Hatipleri, mahalle halkı ve Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Eminceler Kur’an Kursu öğreticisi Fatma Karataş ve Mahalle Muhtarı İsmail Kırış’ın organize ettiği programda Eminceler Mahalle Camii İmam-Hatibi Sabri Taşer Kur’anı Kerim okudu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da günün anlamını belirten bir konuşma yaptı ve konuşmasında; Kur’an Kursundan mezun olan öğrencilerin, öğrendikleri Kur’an’ı gönüllerine nakşedip oradan da hayatlarına, tavır ve davranışlarına yansıtmalarını, öncelikle kendi ailelerinden çocuklarından ve eşlerinden başlayarak öğrendiklerini çevrelerine aksettirmelerini istedi. Daha sonra da okunan hatmi şeriflerin duasını yaptı.

Katılanlara hayırseverlerin hazırladığı pide ayran ikram edildi.