Mezuniyet Buluşmaları PDF Yazdır E-posta
Thursday, 28 May 2015

MEZUNİYET BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Süleymanağa ve Merkez Nur Kur’an Kursları, Çakallık Kır Mahalle Kur’an Kursu ve Alaattin Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri mezuniyetlerini kutladılar.

İlçemiz Kur’an Kurslarının mezuniyet buluşmaları devam ediyor. 27 Mayıs Çarşamba günü, ilçemiz Süleymanağa ve Merkez Nur Kur’an Kursları saat 11.00 de bir araya gelerek Süleymanağa Kur’an Kursunda, Çakallık Kır Mahalle Kur’an Kursu da saat 17.30 da Kır Camii bahçesinde, 28 Mayıs Perşembe günü saat 9.30 da ise, Alaattin Kur’an Kursu Alaattin Camii bahçesinde mezuniyetlerini kutladılar.

Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuduğu, ilahiler söylediği programlarda öğrenciler belgelerini öğreticilerinin ellerinden aldılar. Programların sonunda Süleymanağa ve Kır Mahalle Kur’an Kurslarında İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş birer konuşma yaparak öğrencileri ve öğreticilerini gayretlerinden dolayı tebrik etti. Yapılan dualara topluca iştirak edilerek, Kur’an ile aydınlanan gönüllerden bereketli âminler yükseldi. Programların sonunda katılanlara hayırseverlerin hazırladığı ikramlar yapıldı.