Özel Öğrencileri Ağırladı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 20 May 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ÖZEL ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini 20 Mayıs Çarşamba günü öğle yemeğinde misafir etti.

Programa İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve eşi, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Püseli, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve eşi, Müftülüğümüz Aile ve Rehberlik Bürosunda görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri, Özel Eğitim Sınıfı öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Neşeli ve samimi bir havada yenen yemeğin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş davete icabet eden misafirlere hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı sözlerine şöyle devam etti: “Allah bizleri dünya hayatımızda imtihana tabi tutuyor ve herkesin kendine özel imtihanları var. Sağlıklı olan kişilerin hasta ve engellilere karşı sorumlulukları var. Toplumdaki engelli kardeşlerimiz bize Allah’ın emaneti ve biz bu emanete sahip çıkmak zorundayız. Bugün bu sorumluluğumuza dikkat çekmek için bir araya geldik” diyerek, bu buluşmaya fırsat veren Okul Müdürüne, öğretmenlere ve katılan misafirlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İlçe Müftümüz çocuklara Peygamberimi Çok Seviyorum başlıklı yapboz hediye etti. Hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile yemek programı sona erdi.