Yıl Sonu programı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 20 May 2015

KARDEŞ KURSLARDAN ORTAK YILSONU PROGRAMI

İlçemiz Kardeş Kur’an Kurslarının Yılsonu Programı Tekke Zeybekler Kur’an Kursunun bahçesinde icra edildi. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak bir konuşma yaptı.

İlçemiz Tekke Zeybekler, Abdurrahmanlar, Aşağıoba, Eskiyörük ve Yukarı Çatma Kur’an Kurslarında görev yapan öğreticilerin öncülüğünde, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 de Zeybekler Kur’an Kursunun bahçesinde ortak bir program düzenlendi. Programa, her bir Kur’an Kursumuzdan öğrenciler ve davetliler iştirak etti.

Tekke Zeybekler Kur’an Kursu Öğreticisi Belgin Sefa’nın sunumuyla başlayan programda, öğrenciler Kur’an, ilahiler ve veda hutbesinden pasajlar okudular. Minik öğrenciler okudukları ilahi ve şiirlerle programa özel bir renk kattılar. Daha sonra kürsüye gelen İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da programı düzenleyen ve emek verenlere teşekkür ederek davetlilerle hasbihal etti. Okunan hatimlerin duasını yaparak, programın hayırlara, iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

Programın sonunda öğrencilerin Mezuniyet Belgeleri, İlçe Müftümüzün eşi Atiye Karakuş ve Kurs Öğreticilerimiz tarafından dağıtıldı ve ev sahipleri tarafından misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.