Merkez Kur'an Kursunda PDF Yazdır E-posta
Monday, 18 May 2015

İLÇEMİZ MERKEZ KUR’AN KURSUNDAN MEZUNİYET PROGRAMI

İlçemiz Merkez Kur’an Kursunun düzenlemiş olduğu Mezuniyet Programı, Müftülük toplantı Salonunda büyük bir katılımla icra edildi.

İlçemiz Merkez Kur’an Kursu Öğretici Hafisa Demirbaş’ın öncülüğünde düzenlenen program, 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00 de Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Programa, Belediye Başkanımızın eşi Hayrunnisa Çalık, İlçe Müftümüzün eşi Atiye Karakuş, çevre Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri, çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinin Kadın Kolları Başkan ve üyeleriyle çok sayıda davetli iştirak etti.

Merkez Kur’an Kursu öğrencilerinin sunumuyla başlayan programda, öğrenciler Kur’an ve ilahilerle davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar. Sinevizyon sunumlarının da yer aldığı programın sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da bir konuşma yaptı. Konuşmasına programın tertip edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan İlçe Müftümüz, Allah için bir araya gelenlerin üzerine Allah’ın rahmetinin oluk oluk yağacağını beyan ederek, toplantının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Programın sonunda öğrencilerin Mezuniyet Belgeleri dağıtıldı ve misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.