Miraç Kandili PDF Yazdır E-posta
Saturday, 16 May 2015

İLÇEMİZ CAMİLERİNDE MİRAÇ KANDİLİ COŞKUSU

Miraç Kandili, ilçemiz camilerinde düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı. Merkez Camiinde düzenlenen program yoğun bir katılımla icra edildi.

Merkez Camiinde düzenlenen programda, yatsı namazı öncesi İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Miracın Kazandırdığı Ufuk konusunda vaaz etti ve yatsı namazını kıldırdı. İlçe Müftümüz vaazında, Miracın evrelerini ve bu evrelerin günümüze yansıması gereken mesajlarını aktardı.  Ahilik haftası münasebetiyle ticaret ahlakına olan ihtiyacı da ifade ederek, Miracın nurunun ticaret hayatımızda olduğu gibi tüm hayatımızda da bizleri aydınlatması ve ahlakımızın güzelleşmesine vesile olması temennilerini ifade etti.

Yatsı namazının ardından Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Hastane Camii İmam-Hatibi Necdet Yeral, Sarıabalı Vezirağa Cami İmam-Hatibi Keramettin Eren ve Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Ali Metin tarafından Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu. Program İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile sona erdi.

Çıkışta Esnaf Odaları tüm cemaate, kandil simidi ve tatlı ikram ettiler.