Kur'an Kurslarından Miraç PDF Yazdır E-posta
Friday, 15 May 2015

İLÇEMİZDE KUR’AN KURSLARINDAN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

İlçemiz Kur’an Kursları Miraç Kandili münasebetiyle ortak bir programda bir araya geldiler. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak bir konferans verdi.

İlçemiz Selimiye ve Alaaddin Kur’an Kursları 15 Mayıs Cuma günü saat 10.00 da Selimiye Camii Okuma Salonunda bir araya gelerek ortak bir program tertip ettiler. Mahalleli kadınlar programa büyük bir teveccüh gösterdiler.

Selimiye Kur’an Kursu Öğreticisi Meral Almaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Alaaddin Kur’an Kursu Öğreticileri Zehra Keskin ve Nurdan Sarı da öğrencileriyle birlikte iştirak ettiler.

Selimiye Kur’an Kursu öğrencilerinin sunumuyla başlayan programda, Alaaddin Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra Keskin Aşr-ı Şerif okudu. Öğrenciler okunan ayetlerin mealini aktardılar. Öğrencilerin söylediği ilahilerin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Miraç Hadisesi ve Hayatımıza Yansımaları konulu konferansını sundu. Okunan hatimlerin duasını da yaparak program sona erdi. Programın akabinde tüm katılanlara ev sahipleri, çeşitli ikramlarda bulundular.