Yıl Sonu Programları PDF Yazdır E-posta
Friday, 15 May 2015

İLÇEMİZDE KUR’AN KURSLARI YILSONU PROGRAMLARI BAŞLADI

İlçemiz Kur’an Kurslarının yılsonu programları, Küçük Belkıs Kur’an Kursunun ev sahipliğinde düzenlenen programla başladı. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katıldı.

İlçemiz Kur’an Kurslarınca, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının Mayıs ayında sona erecek olması münasebetiyle Yılsonu Programları düzenleniyor. İlk Program,14 Mayıs günü saat 10.30 da Küçük Belkıs Kur’an Kursunun ev sahipliğinde, Belkıs Merkez, Akkuyu, Çandır Merkez ve Sarıabalı Kur’an Kurslarının katılımıyla Küçük Belkıs Camiinde tertip edildi.

Küçük Belkıs Kur’an Kursu Öğreticisi Züleyha Hasırcı’nın sunumuyla gerçekleştirilen programda, açılışta Belkıs Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Betül Türk Aşr-ı Şerif okudu. Sarıabalı Kur’an Kursu Öğreticisi Raziye Er’in söylediği ilahilerin ardından, Çandır Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Yanık sohbet etti.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un katılımcılarla hasbihalinden sonra, Küçük Belkıs Camii İmam-Hatibi Abdullah Kanatsız’a, Kur’an Kursuna destek ve katkılarından dolayı, öğrenci ve öğreticilerinin aldığı hediye kol saati İlçe Müftümüzce takdim edildi. Akkuyu Kur’an Kursu Öğreticisi Kadriye Doğan’ın duasıyla program sona erdi.

Programın akabinde tüm katılanlara ev sahipleri çeşitli ikramlarda bulundular.