Zikir ve Dua Buluşması PDF Yazdır E-posta
Friday, 08 May 2015

HATİMLE SABAH NAMAZI, ZİKİR VE DUA BULUŞMASI

Sabah namazlarının hatimle kılındığı ilçemiz Mızrak Camiinde bir hatim daha tamamlandı. Bu vesileyle düzenlenen zikir ve dua buluşması yoğun bir katılımla eda edildi.

Mızrak Camii İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar’ın hatimle kıldırdığı sabah namazlarında bir hatmin daha tamamlanmasıyla, sabah namazında bir buluşma gerçekleştirildi. İmam-Hatip Mevlüt Yaşar ve Müezzin-Kayyım Ahmet Şen’in organizesi ile düzenlenen programa Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Ece, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri ve kadın-erkek vatandaşlar katıldı.

Namazdan önce Yasin-i Şerif okunarak başlayan programda, Sabah Namazının ardından Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray’ın okuduğu Zikr-i Şerife tüm cemaat iştirak etti. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı dua ile program sona erdi. Programın sonunda hayırseverlerin katkılarıyla tüm cemaate çorba ve çay ikram edildi.