Engelliler Derneğine Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Thursday, 07 May 2015

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Serik Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek yetkilileriyle hasbihal etti.

Ziyarette engelliler adına Başkan İsmail Üstün, toplumdan beklentilerini dile getirdi. Engelliler, toplumda farkındalık oluşturabilmek adına hutbe ve vaazlarda engellilerinde bu toplumun bir ferdi olduğuna yer verilmesini istediler. İlçe Müftümüz her kişinin bir engelli adayı olduğunu, konuyla ilgili her yıl en az bir haftanın hutbe ve vaaz konusunun engellilere ayrıldığını söyledi. Bunun dışında yapabileceğimiz ne varsa imkânlar dâhilinde sizlere yardımcı olacağız dedi.

İlçe Müftümüz sohbetin sonunda orada bulunanlara Kuran-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye etti.