Kur'an Kursları Çanakçıda PDF Yazdır E-posta
Friday, 01 May 2015

KARDEŞ KUR’AN KURSLARI ÇANAKÇIDA TOPLANDI

İlçemiz Kur’an Kursları Çanakçı Camiinde bir araya gelerek ortak bir program gerçekleştirdiler. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak bir konuşma yaptı.

Kur’an Kurslarımız aralarında oluşturdukları kardeşlik ilkeleri çerçevesinde bir araya gelerek hem tanışma ve kaynaşmaya zemin hazırlamak hem de birlik ve beraberliklerini pekiştirmek gayesiyle programlar düzenlemektedirler. Bu programlardan bir tanesi de 30 Nisan akşamı Çanakçı Kur’an Kursunun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çandır Merkez, Fatih ve Pınarcık Kur’an Kursları öğretici ve öğrencileriyle Çanakçı Kur’an Kursuna misafir oldular. Çanakçı Camiinde düzenlenen program ev sahibi Kurs Öğreticisi Merve Yanık’ın sunumuyla gerçekleşti. Pınarcık Kurs Öğreticisi Ümmü Ezgin’in Kur’an okuması ve mealini anlatmasının ardından, öğrencilerin Kur’an ve ilahi okumalarıyla devam etti.

Programda İlçe Müftümüz de bir konuşma yaparak programı düzenleyen ve destek verenlere teşekkür etti. Bu tür birlikteliklerden rahmet ve bereket meydana geleceğini belirtti. Dünya hayatının Allah’ın istediği istikamette seyretmesi için gerekli olan donanımlar üzerinde durdu. Okunan hatimlerin duasını da yaparak sözlerini tamamladı. Program ikramlarla sona erdi.