Üründülü Kadınlar PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 29 April 2015

ÜRÜNDÜLÜ KADINLAR KUR’AN KURSUNDA TOPLANDI

İlçemiz Üründü Kur’an Kursunda kadınlara yönelik program düzenlendi. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak bir konuşma yaptı.

Kur’an Kurslarımızın, mahalleli kadınları Kur’an Kurslarında bir araya getirerek hem tanışma ve kaynaşmaya zemin hazırlamak hem de birlik ve beraberliklerini pekiştirmek gayesiyle düzenledikleri programlardan bir tanesi de 28 Nisan akşamı Üründü Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

Kurs Öğreticisi Fatma Yamaç nezaretinde düzenlenen program öğrencilerin Kur’an’dan ayetler okumasıyla başladı. Öğrencilerin hadislerden demetler, Naatlar ve Peygamberimizin hayatından bölümler okuyup, ilahiler söyledikleri programın sonunda İlçe Müftümüz de bir konuşma yaparak programı düzenleyen ve emek verenlere teşekkür etti. Bu tür birliktelikleri önemsemek gerektiğini ifade ederek, birlikten güç ve bereketler doğacağını belirtti. Dünya hayatının her safhasının imtihan olmasının üzerimize yüklediği sorumlulukları ortaya koydu. Program ikramlarla sona erdi.