Din Görevlilerinden Piknik PDF Yazdır E-posta
Monday, 27 April 2015

SERİK DİN GÖREVLİLERİ PIKNIKTE BULUŞTU

Serik İlçe Müftülüğü tarafından din görevlileri ve ailelerine yönelik olarak birlik ve beraberliği sağlamak ve personel arasında kaynaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla piknik düzenlendi.

Sponsorluğunu Diyanet-Sen ve Diva-Sen ilçe temsilciliklerinin yaptığı piknik programına aileleriyle birlikte ilçe genelinde görev yapan din görevlileri ve Müftülük yetkilileri katıldı. Personel arasında birlik, beraberlik, tanışma, dayanışma ve kaynaşmayı hedefleyerek düzenlenen bu etkinliğin, hem görevlileri hem de aileleri arasında daha samimi bir birlikteliğe vesile olacağına inandığını vurgulayan İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Kutlu Doğum Haftasının yoğun programlarının akabinde düzenlediğimiz bu program, umuyorum ki hepimizin hizmetteki verimliliğini de artıracaktır. Görevlilerimizle beraber dinlenme ve yeni hizmet planlamaları yapma imkânı veren bu piknik programı son derece verimli geçmiştir. Din hizmetlerinde başarı ve istikrarın yakalanabilmesi için personel arasında belli zamanlarda sosyal kültürel etkinlik ve faaliyetlerin yapılması önem arz etmektedir. Bu etkinliğimizin de, daha güzel ve verimli hizmetlerin gerçekleştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Güzel ve samimi bir etkinlikte bir araya gelmenin kendilerini çok sevindirdiğini vurgulayan din görevlileri ise organizasyonun düzenlenmesine vesile olan İlçe Müftülüğü ve sendika yetkililerine teşekkür ederek benzeri faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundular.