Mahalle Buluşması PDF Yazdır E-posta
Monday, 27 April 2015

TÖNGÜŞLÜ’DE MAHALLE BULUŞMASI

İlçemiz Töngüşlü Mahallesinde kaynaşma ve sevgi buluşması programı gerçekleştirildi. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak, cemaatle hasbıhal etti.

Töngüşlü Camii İmam-Hatibi Abdullah Karadağ ve Mahalle Muhtarının organizesi ile Töngüşlü Pazar Yerinde Mahalle Buluşması programı düzenlendi. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Çevre Din Görevlileri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri ve kadın-erkek, çocuk ve gençlerden oluşan kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Sunuculuğunu Abdullah Karadağ’ın yaptığı program Şatırlı Akmezar camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve Veda Hutbesinden sonra, İmam-Hatip Emre Mutlu Neyi ile İmam-Hatip Bekir Çalışkan Bendiri ile ilahiler söylediler.

Daha sonra kürsüye gelen İlçe Müftümüz, Mal ve Evlat İle İmtihan konulu konferansını sundu. İmam-Hatip İsmail Sancar’ın duasının ardından, hayırseverlerin yemek ikramı ile program sona erdi.