Kardeş Kurslar Akçaalanda PDF Yazdır E-posta
Saturday, 25 April 2015

KARDEŞ KURSLAR AKÇAALAN KUR’AN KURSUNDA

Kardeş Kur’an Kursları Akçaalan Kur’an Kursunda toplanarak ortak bir program düzenlediler. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak öğrencilerle hasbihal etti.

Akçaalan Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Şatıroğlu ve öğrencilerinin ev sahipliğinde, Alaaddin, Karadayı ve Karadayı Kosatlar Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencileri bir araya gelerek ortak bir program gerçekleştirdiler.

Program, Karadayı Kur’an Kursu Öğreticisi Behiye Gelmez’in okuduğu Aşr-ı Şerif’le başladı. Daha sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müslümanların Mal ve Evlat ile İmtihanı konulu sohbet etti. Karadayı Kur’an Kursu Öğreticisi Behiye Gelmez’in duasının ardından tüm katılımcılara ev sahibi hayırseverlerin hazırladığı pilav, ayran, salata ve tatlı ikram edildi.

Son Güncelleme ( Saturday, 25 April 2015 )