Coşkuyla Kutlandı PDF Yazdır E-posta
Friday, 24 April 2015

REGAİP KANDİLİ COŞKUYLA KUTLANDI

Üç Ayların girmesinin ardından ilk kandil olan Regaip Kandili ilçemiz camilerinde düzenlenen programlarla coşkuyla kutlandı.

Merkez Camiindeki program yatsı namazı öncesi başladı. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş namaz öncesi yaptığı vaazda, Üç Aylar ile Regaip Kandilinin önem ve mahiyetini anlattı.

İlçe Müftümüzün yatsı namazını kıldırmasının ardından kandile özel Kur’an-ı Kerim, Mevlidi Şerif ve dua programı başladı. Tuzcuoğlu Camii imam-Hatibi Mehmet Altınay, SarıabalıVezirağa Camii İmam-Hatibi Keramettin Eren, Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Ali Metin ve Akkuyu Camii Müezzin-Kayyımı Tevfik Nuri Kara, Kur’an-ı Kerim, Mevlidi Şerif, İlahi ve Kaside okudular. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuşprogram sonunda dua yaptı.

Çıkışta hayırseverler karanfil dağıtıp, lokum ve çikolata ikram ettiler.