Mahalleler Buluşuyor PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 22 April 2015

MAHALLELER HAYIRDA BULUŞUYOR

Yoğun geçen Kutlu Doğum Haftasının Ardından Sarıabalı Mahallesi Din Dörevlileri, Mahalle Muhtarı ve mahalle halkı 22 Nisan Çarşamba günü “Mahalle Buluşması” programı düzenlediler.

Baraj Mevki Nehir Restoranda yapılan programa Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, belediye meclis üyeleri, din görevlileri ve mahalle halkı katıldı.

Sunumunu Sarıabalı Terziler Camii İmam-Hatibi Erdal Demir’in yaptığı programda Belkıs Camii İmam-Hatibi Mehmet Özen Kur’an-ı Kerim okudu.SarıabalıVezirağa Camii İmam-Hatibi Keramettin Eren ve Gökçay Camii İmam-Hatibi Nihat Kartal ilahi söylediler. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı konuşmalarında Asr Suresinde verilen mesajları açıkladı. Gökçay Camii İmam-Hatibinin okuduğu Kur’an-ı Kerimin ardından İlçe Müftümüz okunan hatmi şeriflerin duasını yaptı.

Program hayırseverlerin hazırladığı ikram ile sona erdi.