Zikir ve Dualarla Anıldı PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 21 April 2015

PEYGAMBER EFENDİMİZ DOĞUM GÜNÜNDE ZİKİR VE DUALARLA ANILDI

Kutlu Doğum Haftasının son günü, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği gecenin sabahında geleneksel hale gelen sabah namazında dua ve zikir buluşması Merkez Camiinde yapıldı.

Sabah namazını Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner in kıldırmasının ardından Gedik Camii İmam-Hatibi Necdet Güray Zikr-i Şerif okudu. Ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş okunan Hatmi Şeriflerin duasını yaptı. Çıkışta cami avlusuna hazırlanan kahvaltı ikramı yapıldı.

Aynı Gün saat 11.00 de Nebiler Mahallesinde ilçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş konferans verdi.

Mahalle Meydanında yapılan programa Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Büyükşehir Serik Koordinatörü Ramazan Etli, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, çevre Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda, tüm katılanlara etli pilav, ayran ve helva ikram edildi.