Yükselişte Konferans PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 21 April 2015

YÜKSELİŞ KOLEJİNDE KUTLU DOĞUM KONFERANSI

İlçemiz Yükseliş Kolejinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak öğrenci ve velilere bir konferans verdi.

20 Nisan Pazartesi günü Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen programa, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İlçe Nüfus Müdürü Hatice Tümer, Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, Okul Kurucusu Necmettin Çalık, Çevre Okul Müdürleri, Ev sahibi okulun idareci, öğretmen, öğrencileri ve veliler katıldı.

Programda, İlçe Müftümüz de Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı temalı bir konferans verdi. Konuşmasına bu buluşmayı temin edenlere teşekkürler ediyorum diyerek başladı. Peygamberimizin hayatından örnekler sundu ve Peygamberimizin başarısının sırrını, güler yüzlü ve yumuşak sözlü olmak, kaba ve kırıcı olmamak, intikam hırsına kapılmamak olarak açıkladı.

Öğrencilerin okuduğu şiir ve ilahilerin ardından program sona erdi.