Gençlik Yürüyüşü PDF Yazdır E-posta
Sunday, 19 April 2015

SERİK GENÇLİK KULÜBÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜNDE

Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlediği ilçe temsilcileri ve gençlerin katıldığı Kutlu Doğum Haftası gençlik yürüyüşü 19 Nisan Pazar günü yapıldı.

Serik Müftülüğü Gençlik Kulübü programa 135 gençle katıldı. Saat 11.00’da 5 servis aracıyla yola çıkan grup öğle namazını Muratpaşa Camiinde kıldı. Namazdan sonra Antalya Anadolu İmam-Hatip Lisesi mehter takımı, Muratpaşa Camii bahçesinde büyük ilgiyle takip edilen bir gösteri sundu. Cumhuriyet Meydanına doğru aynı anda üç noktadan başlayan yürüyüşler, Kutlu Doğum Haftasında bir farkındalık oluşturmak gayesiyle yapıldı ve çok coşkulu geçti.

Serik Gençlik Kulübü gençleri, mehter takımı eşliğinde Muratpaşa, Kepez ve Aksu gençleri ile birlikte Muratpaşa Camiinden yürüyerek Cumhuriyet Meydanına ulaştılar.

Cumhuriyet meydanında açış konuşmasını Gençlik Koordinatörü Kepez Müftülüğü Uzman Vaizi Fatih Tunç, Selamlama konuşmasını İl Müftüsü Osman Artan yaptı. Antalya İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosunun sunduğu konser ilgiyle takip edildi. Konser arasında Beyaz Masa Görme Engelli Öğrencilerden oluşan koro na’t ve ilahi okuyarak dinleyenleri adeta büyüledi.

Program Peygamber Efendimize getirilen salavatlarla sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 19 April 2015 )