Bogazkent Konferansı PDF Yazdır E-posta
Sunday, 19 April 2015

MANAVGAT MÜFTÜSÜ İLÇEMİZDE KONFERANS VERDİ

Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar 18 Nisan Cumartesi günü ilçemiz Boğazkent ve Çandır mahallelerinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen programlarda konferans verdi.

Boğazkent Merkez Camii bahçesinde saat14.00 de icra edilen programda, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi Muhammed Necati Kaban Kur’anı Kerim okudu. Programda küçük çocukların şiir okuması büyük ilgi gördü. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner açış konuşması yaptı. Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar, Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferanslarını sundular. İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş programın sonunda selamlama ve teşekkür konuşması yaptı. Program, katılanlara Kutlu Doğum Aşı olarak etli pilav, ayran ve tatlı ikramı ile sona erdi.

Çandır Merkez Camii bahçesinde yapılan program ise saat 20.00 de, Çandır Merkez Camii İmam-Hatibi Salim Çelik kanat’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve Eminceler Mahalle Camii İmam-Hatibi Sabri Taşar’ın okunan ayetlerin mealini okumasıyla başladı. İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş’un yaptığı açış konuşmasının ardından Gökçay Camii İmam-Hatibi Nihat Kartal Hz. Peygamberle ilgili ilahileri, aralarda okuduğu salavatlarla süsledi. Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar, Birlikte Yaşama Ahlakı konulu sunumunu yaptı.

Program Manavgat Müftüsü H. Hayri Yaşar’a İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş’un plaket takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme ( Sunday, 19 April 2015 )