Kan Bağışı PDF Yazdır E-posta
Saturday, 18 April 2015

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

İlçe Müftülüğümüz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri arasında Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Müftülüğümüz bahçesinde 17 Nisan Cuma günü saat 10.00 ile 17.00 arasında devam eden kampanyaya ilgi oldukça yüksekti. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve bir gurup Din Görevlisi ile birlikte Kan Bağış çadırını ziyaret ederek bağışçılara teşekkür etti.

Kan bağışının önemine vurgu yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş; kan Allah’ın ihsan ettiği en önemli nimetlerden bir tanesidir. Yapay olarak elde edilmesi mümkün olmayan ve sadece insandan temin edilen bir hayat kaynağıdır. Kan verenlerin hem başkalarına can verdiği, aynı zamanda kendisinin de can bulduğu önemli bir işlemdir. Her yıl Kutlu Doğum Haftasında böyle bir kampanya tertip ederek kardeşlerimize kan ver sıhhat bul diyoruz, dedi.